Eleven Sports gaat NBA content live streamen op Facebook

vrijdag 30 november 2018

Eleven Sports Belgium heeft een akkoord bereikt met de NBA om de warm-ups en de eerste minuten van de 'NBA Saturday & Sunday Games' live te streamen op Facebook.

Deze samenwerking onderstreept de ambitie van Eleven Sports om hun premium sport content voor zoveel mogelijk fans beschikbaar te maken.
 
Eleven Sports heeft al meermaals sportevenementen uitgezonden via Facebook Live om de exclusieve sportuitzendingen te promoten. Door een vernieuwde samenwerking met de NBA zal Eleven Sports vanaf dit weekend ook de warm-ups en de eerste vijf minuten van de weekendwedstrijden in de NBA livestreamen via Facebook. Het gaat om de weekendwedstrijden die in primetime op de lineaire tv-kanalen en het online streaming platform (via website en app) van Eleven Sports worden uitgezonden. De warm-ups zullen live gestreamd worden op de Facebookpagina van Eleven Sports NBA. Ook de eerste vijf minuten worden live gestreamd op Facebook, nadien worden de kijkers doorverwezen naar de uitzendingen op Eleven Sports. Deze aanpak past volledig bij de ambitie van Eleven Sports om zoveel mogelijk fans via zoveel mogelijk kanalen te bereiken: website, tv en sociale media. 


'In België merken we een toenemende interesse in de NBA, zeker bij jonge kijkers tussen 18-24 jaar. Facebook Live bleek de voorbije maanden een succesol middel om die jonge doelgroep te bereiken. Daarom zijn we ook bijzonder opgetogen met deze nieuwe samenwerking met de NBA. Het zal ons helpen om de lokale NBA community verder te laten groeien', zegt Anouk Mertens, Managing Director Eleven Sports Belgium.

Eleven Sports is de exclusieve rechtenhouder van alle live uitzendingen van de NBA in België.

NBA via Facebook Live komend weekend:

1 december 22.00: New York – Milwaukee
2 december 20.30: Lakers - Phoenix

Persbericht Eleven Sports
http://www.elevensports.be
ElevenSportsNBA

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers