'De Buurtpolitie Sinterklaas-special': Operatie Mandarijn

vrijdag 30 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Na de succesvolle Kerst-special vorig jaar, brengt 'De Buurtpolitie' voor het eerst een Sinterklaas-special. De Kerst-special haalde 677.783 kijkers, goed voor 43,1% op VVA18-54 (live +7).Bij de jongste kijkers (4-14j) haalde de aflevering zelfs bijna 57%.

Zaterdag 1 december is het zover: dan bundelen de agenten de krachten voor… 'Operatie Mandarijn'.


Commissaris Roger Berckmans roept iedereen bij mekaar voor een briefing. Naar aanleiding van de Sint die in het land is en het Sinterklaasfeest dat 's avonds doorgaat in de buurt, heeft hij een actie bedacht: Operatie Mandarijn. De agenten gaan de buurtbewoners belonen voor hun goed gedrag. Alles verloopt goed tot ineens het bericht binnenkomt dat Sint en Piet ontvoerd zijn. Het korps doet zijn uiterste best om de twee op tijd terug te vinden voor het grote feest. Iedereen staat voor een raadsel, behalve één iemand…

'De Buurtpolitie: Operatie Mandarijn', zaterdag 1 december om 19.50 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers