Belspelmeisje neemt uitgebreid afscheid (filmpje!)

maandag 30 juni 2008

Het tijdperk van de omstreden belspellen op VT4 en VIJFtv lijkt definitief voorbij. Een presentatrice nam in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgebreid afscheid van ploeg en kijkers. Benieuwd of SBS de belspellen helemaal zal afvoeren. Het is bovendien ook uitkijken naar wat VMMa zal doen.

VT4 en VIJFtv besloten al eerder om de fel gecontesteerde beslpellen op hun zenders uit de dagprogrammering te halen. De telefoonspelletjes, die de afgelopen jaren vooral voor hilarische tv-momenten zorgden, waren al langer een doorn in het oog van de politiek.
Niet zo lang geleden werden strengere spelregels opgelegd, maar toch bleken nog teveel mensen zich schulden op de hals te halen door deel te nemen.

Hoe dan ook, we zullen ze missen, de belspelbabes... Bekijk hier nog de video van het afscheid vorig weekend van een van de diva's van de telefoonspellen in Vlaanderen.

 

 

Heb jij een leuk belspelmoment gespot? Ga dan zeker even langs in het TV-Visie Forum en post er je link!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers