Bart Peeters en Siska Schoeters in nieuwe talkshow op En

maandag 27 oktober 2014

Net als vorig jaar last 'Caf Corsari' tijdens de winter een adempauze in. Tijdens deze winterstop lanceert En drie nieuwe korte reeksen in verschillende genres.

Productiehuis De chinezen maakt vanaf half december 'Quiz van het Jaar' dat een ludieke terugblik brengt op het voorbije jaar. Na drie weken nemen vanaf 12 januari Bart Peeters en Siska Schoeters dat avondslot voor hun rekening. Bart en Siska zullen samen een talkshow maken en kijken daar alvast naar uit.

Siska over Bart: 'Naar het schijnt heeft hij wel wat televisie-ervaring.'
Bart over Siska: 'Ik vind dat Saskia en ik goed samen passen.'

Derde nieuwe korte reeks
Wanneer de talkshow van Bart en Siska na zes weken is afgelopen, lanceert Eén een derde gloednieuw programma dat nu volop uitgetekend wordt.

Vanaf maandag 30 maart vliegen Freek Braeckman en Tomas de Soete er opnieuw in met 'Café Corsari'. Ze presenteren dan weer elk om beurten vanuit het vertrouwde Zuiderpershuis in Antwerpen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturi leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op En.

Dossiers