Verrassing in 'The Masked Singer': maak kennis met de Zeemeermin! (VIDEO)

woensdag 23 september 2020
Foto: VTM © DPG Media 2020

'The Masked Singer', de nieuwe vrijdagavondshow bij VTM, heeft zijn start niet gemist. Op sociale media, aan het koffieapparaat, onder vrienden: overal wordt gespeculeerd over welke bekende gezichten er achter de maskers zitten.

De eerste show hield ondertussen in totaal al meer dan 1,3 kijkers in de ban en scoorde afgelopen vrijdag hoge marktaandelen van 61,3% in de doelgroep VVA18-54 en zelfs bijna 70% in de jongere doelgroep VVA18-44.

En er is de aandachtige kijkers de voorbije dagen nog iets opgevallen. Het VTM-scherm liep bij momenten ‘onder water’, een duidelijke sneak peek naar de tweede show van 'The Masked Singer' nu vrijdag 25 september. Dat vermoeden wordt nu bevestigd, want de onderwaterbeelden luiden de komst in van Zeemeermin, een gloednieuw kostuum dat haar intrede doet in show 2.

Voor Monster geldt game over in 'The Masked Singer', maar zijn plek wordt vanaf vrijdag ingenomen door de gracieuze Zeemeermin. Met dit extra kostuum zorgt het programma opnieuw voor een verrassing. 'Ik verschuil me al jaren diep in de zee, maar voor The Masked Singer kom ik met plezier boven water', licht Zeemeermin al een tipje van de sluier.


'Ik ga mijn beste vin voorzetten.' Van alle Masked Singers is zij alvast diegene die elke vrijdag het langst bij de kapper zit. Haar ingewikkeld kapsel met lange vlecht neemt maar liefst een volledig uur in beslag op de kappersstoel. Zeemeermin staat voor haar vuurdoop lijnrecht tegenover Duiker. Wie wint dit onderwaterduel? En wie loopt het risico om ontmaskerd te worden?

Check de eerste beelden van de Zeemeermin hierLees ook:
Monster als eerste uit 'The Masked Singer'! Exit Bart Tommelein!
PREVIEW: Wie is Duiker in 'The Masked Singer'?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De succesvolle spoedarts Vanessa Turner woont al enkele jaren in Los Angeles. Dit jaar wil ze de kerstdagen voor het eerst sinds lang nog eens bij haar familie doorbrengen en ze keert terug naar haar geboortestadje. Daar krijgt ze te horen dat haar vader Bruce, een huisarts, besloten heeft om zijn praktijk stop te zetten. Stilletjes hoopt hij dat Vanessa de praktijk zal verderzetten. Bovendien krijgt Vanessa opnieuw gevoelens voor haar grote jeugdliefde Mitch. Dit alles plaatst haar voor een groot dilemma: terugkeren naar Los Angeles en daar een mooie promotie binnenhalen, of in haar geboortedorp blijven en een nieuw leven opbouwen.

'The Christmas Cure', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers