PREVIEW: Wie is Duiker in 'The Masked Singer'?

vrijdag 18 september 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Wie kan raden welke bekende gezichten er achter de maskers zitten, enkel op basis van hun stem? Dat is dé vraag in 'The Masked Singer', de mysterieuze show die vanavond van start gaat bij VTM.

Duiker laat alvast van zich horen in een exclusieve preview uit de eerste show. Daarin brengt Duiker de grote hit 'Dusk Till Down' van Zayn ft Sia. Wie is Duiker echt? Een gokje wagen kan nu al via de Guessing Game op vtm.be. 
Het volledige optreden van Duiker en dat van Aap, Otter, Duiveltje, Koningin, Wolf, Monster en Libelle is vanavond te zien in de eerste show van The Masked Singer, om 20.40 bij VTM. Wie wordt als eerste ontmaskerd?


LEES OOK: alles wat je moet weten over 'The Masked Singer' op VTM

 


Lees ook:
Het mysterie barst los: vrijdag start 'The Masked Singer'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers