'Gert Late Night' denkt na over (tijdelijke?) verhuis naar Oostduinkerke

vrijdag 20 maart 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Het nieuwe seizoen van de VIER-talkshow 'Gert Late Night' zal niet plaatsvinden op de boot Evanna van Gert Verhulst. Door de corona-crisis is deze ruimte te beperkt om het programma op een veilige manier te kunnen maken.

Dit voorjaar staat bij VIER een nieuw seizoen van 'Gert Late Night' op het programma. Maar door het coronavirus zal dat niet kunnen opgenomen worden op de boot van Gert Verhulst. Verhulst en zijn compagnon James Cooke moeten dus op zoek naar een alternatieve locatie om het programma op een veilige manier te kunnen maken.


Volgens Het Laatste Nieuws wordt daarbij gedacht aan de villa van Gert Verhulst in Oostduinkerke. Die is groot en ruim genoeg om aan de huidige veiligheidsvoorschriften te voldoen.

De nieuwe reeks van 'Gert Late Night' start normaal gezien op 20 april. Dat is enkele weken na afloop van de huidige lockdown-maatregelen. Maar iedereen gaat ervan uit dat die maatregelen zullen verlengd worden. Hoe dan gasten naar de villa zullen gehaald worden, is op dit ogenblik nog onduidelijk. Het wordt dus afwachten hoe de toestand verder zal verlopen.

Bron: Het Laatste Nieuws

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers