Kat Kerkhofs, Leen Dendievel en James Cooke dansen finale van 'Dancing With The Stars'

zaterdag 1 december 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

De finalisten van 'Dancing With The Stars' zijn bekend: Kat Kerkhofs, James Cooke en Leen Dendievel. Voor Ian Thomas eindigde de Hollywood-avond met een sisser.

Ian en zijn danspartner Natascha kregen net als de andere koppels dit keer twee verschillende dansopdrachten: een cha cha cha op ‘Can’t Stop The Feeling’ van Justin Timberlake uit ‘Trolls’ en een Weense wals op ‘Fall On Me’ van Andrea Bocelli & Matteo Bocelli uit ‘The Nutcracker and the Four Realms’. Van de jury kreeg hij in totaal 62 punten, waarmee hij in het klassement op de vierde en laatste plaats kwam te staan.


Ian Thomas: 'Kat, James en Leen hebben het echt verdiend om in de finale te staan. Ik ben vooral enorm dankbaar dat ik dit heb mogen doen!'

Ian Thomas was met zijn 21 jaar de jongste en meteen één van de meest constante deelnemers van het programma. Zijn sterke prestaties werden week na week beloond door de jury met lovende commentaar en mooie punten. Met zijn positieve ingesteldheid en de nodige portie talent zorgde hij voor een goede ambiance op de dansvloer. Ian zette de voorbije weken sterke prestaties neer met een freestyle, een rumba, een jive, een moderne dans, een salsa en een tango.

Volgende week strijden Kat, James en Leen voor de titel en moeten ze drie choreografieën tot een goed einde brengen: 1 volledig nieuwe dans en telkens 1 dans van de voorbije weken, gekozen door de jury en de kijkers thuis.

'Dancing With The Stars' (finale!), vrijdag 7 december om 20.35 uur live op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers