Neemt 'Thuis' afscheid van Frank Bomans?

zaterdag 17 oktober 2020
Foto: Eén © VRT 2020

Is het onmogelijk dan toch gebeurd? Neemt 'Thuis' afscheid van n van zijn populairste personages? De En-soap zorgde vrijdag voor een ongelooflijk spannende cliffhanger. Frank blijft voor dood achter... Wat nu?

De afstand tussen Ann en Tania wordt groter. De hele situatie met Xander zet hun relatie en toekomst onder hoogspanning.


Tom kan daarentegen zijn geluk niet op: de politie slaagt erin om Robin levend en gezond te redden met de hulp van de speciale eenheden van de federale politie. Eind goed, al goed... Maar dat is buiten Xander gerekend. Overleeft Frank Bomans het weekend?

Herbekijk het spannend fragment:


Ontdek HIER wat er volgend week gebeurt in 'Thuis'


Lees ook:
'Thuis': week 43 (2020) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Doortje wil dolgraag dat Billie mee in het kerkkoor komt zingen. Hij kan het koor verrijken met zijn stem n hij kan daar deftige meisjes leren kennen. Billie stemt in, op voorwaarde dat hij een brommer krijgt. Doortjes plan verloopt echter niet zoals verwacht. Fernand krijgt bezoek van ma DDT die hem haar liefde verklaart. Fernand laat haar bij hem intrekken omdat ze bereid is in zijn zaak te investeren. Maar de Kampioenen zien ma DDT liever zo snel mogelijk vertrekken.

'F.C. De Kampioenen', om 20.45 uur op En.

Dossiers