Neemt 'Thuis' afscheid van Frank Bomans?

zaterdag 17 oktober 2020
Foto: Eén © VRT 2020

Is het onmogelijk dan toch gebeurd? Neemt 'Thuis' afscheid van n van zijn populairste personages? De En-soap zorgde vrijdag voor een ongelooflijk spannende cliffhanger. Frank blijft voor dood achter... Wat nu?

De afstand tussen Ann en Tania wordt groter. De hele situatie met Xander zet hun relatie en toekomst onder hoogspanning.


Tom kan daarentegen zijn geluk niet op: de politie slaagt erin om Robin levend en gezond te redden met de hulp van de speciale eenheden van de federale politie. Eind goed, al goed... Maar dat is buiten Xander gerekend. Overleeft Frank Bomans het weekend?

Herbekijk het spannend fragment:


Ontdek HIER wat er volgend week gebeurt in 'Thuis'


Lees ook:
'Thuis': week 43 (2020) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De succesvolle spoedarts Vanessa Turner woont al enkele jaren in Los Angeles. Dit jaar wil ze de kerstdagen voor het eerst sinds lang nog eens bij haar familie doorbrengen en ze keert terug naar haar geboortestadje. Daar krijgt ze te horen dat haar vader Bruce, een huisarts, besloten heeft om zijn praktijk stop te zetten. Stilletjes hoopt hij dat Vanessa de praktijk zal verderzetten. Bovendien krijgt Vanessa opnieuw gevoelens voor haar grote jeugdliefde Mitch. Dit alles plaatst haar voor een groot dilemma: terugkeren naar Los Angeles en daar een mooie promotie binnenhalen, of in haar geboortedorp blijven en een nieuw leven opbouwen.

'The Christmas Cure', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers