Kijkcijfers: vrouwenzender TLC breekt week- en dagrecord

dinsdag 13 augustus 2019

TLC scheert hoge toppen in juli met een recordweek n een recorddag. In week 30 behaalde de vrouwenzender een stevig marktaandeel van 3.8% op de doelgroep vrouwen 18-44 met als absolute uitschieter vrijdag 26 juli.

Op die dag piekte het marktaandeel naar maar liefst 6%, een ongezien hoog cijfer voor TLC. Dat succes is onder andere te danken aan het veelbesproken programma '90 Day Fiancé: Happily Ever After'. De show bracht de best bekeken aflevering ooit op TLC met zich mee.


In augustus blijft de zender inzetten op lokale formats zoals al het vierde seizoen van 'Say Yes To The Dress Benelux' met stylist en presentator Fred Van Leer en het vijfde seizoen van 'Louisa & Rowan: Onze Transgenderliefde'.

Persbericht SBS Belgium

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers