Kijkcijfers: vrouwenzender TLC breekt week- en dagrecord

dinsdag 13 augustus 2019

TLC scheert hoge toppen in juli met een recordweek n een recorddag. In week 30 behaalde de vrouwenzender een stevig marktaandeel van 3.8% op de doelgroep vrouwen 18-44 met als absolute uitschieter vrijdag 26 juli.

Op die dag piekte het marktaandeel naar maar liefst 6%, een ongezien hoog cijfer voor TLC. Dat succes is onder andere te danken aan het veelbesproken programma '90 Day Fiancé: Happily Ever After'. De show bracht de best bekeken aflevering ooit op TLC met zich mee.


In augustus blijft de zender inzetten op lokale formats zoals al het vierde seizoen van 'Say Yes To The Dress Benelux' met stylist en presentator Fred Van Leer en het vijfde seizoen van 'Louisa & Rowan: Onze Transgenderliefde'.

Persbericht SBS Belgium

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers