1000 fans op 'David'-dag in Koksijde

maandag 8 februari 2010

Afgelopen zondag werd in Koksijde een fandag georganiseerd van de vtm-telenovelle 'David'. Zo'n 1000 mensen zakten naar de kuststad af en fietsten en wandelden mee met hun favoriete acteurs uit de serie. De fandag trok langs de belangrijskte locaties uit de reeks en de hoofdrolspelers deelden handtekeningen uit.

'Ze vonden het hier erg tof. Zo veel fans hadden ze echt niet verwacht', zegde Mieke Ghesquiere van de Koksijdse dienst toerisme in Het Nieuwsblad.


De succesvolle fandag werd afgesloten door Fosco, de groep van Bram Van Outryve, die Tim speelt in de serie. Vanaf nu is er bij de Koksijdse toeristische dienst een brochure te krijgen met daarin de fiets- en wandelroutes rondom de succesvolle telenovelle van vtm.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Deze week in 'David'
Bekijk 'David' nu in preview!

DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers