1000 fans op 'David'-dag in Koksijde

maandag 8 februari 2010

Afgelopen zondag werd in Koksijde een fandag georganiseerd van de vtm-telenovelle 'David'. Zo'n 1000 mensen zakten naar de kuststad af en fietsten en wandelden mee met hun favoriete acteurs uit de serie. De fandag trok langs de belangrijskte locaties uit de reeks en de hoofdrolspelers deelden handtekeningen uit.

'Ze vonden het hier erg tof. Zo veel fans hadden ze echt niet verwacht', zegde Mieke Ghesquiere van de Koksijdse dienst toerisme in Het Nieuwsblad.


De succesvolle fandag werd afgesloten door Fosco, de groep van Bram Van Outryve, die Tim speelt in de serie. Vanaf nu is er bij de Koksijdse toeristische dienst een brochure te krijgen met daarin de fiets- en wandelroutes rondom de succesvolle telenovelle van vtm.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Deze week in 'David'
Bekijk 'David' nu in preview!

DOSSIER: David, de nieuwe telenovelle van vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers