1 jaar Hanne, Marthe en Klaasje: VTMKZOOM feliciteert K3 op de Speelgoedfabriek

zondag 6 november 2016

De kinderen die vandaag, zondag 6 november, de VTMKZOOM Speelgoedfabriek bezochten kregen een grote verrassing: K3 kwam optreden.

Daarnaast werden Hanne, Marthe en Klaasje zelf verrast door VTMKZOOM: het is vandaag dag op dag 1 jaar geleden dat de finale van K3 Zoekt K3 doorging. Om deze speciale dag te vieren, kregen ze van VTMKZOOM een grote kader cadeau en trakteerde de kinderzender iedereen op soesjes. Er werden er maar liefst 366 uitgedeeld, eentje voor elke dag dat Hanne, Marthe en Klaasje K3 zijn.


Het is geen toeval dat de meiden een kijkje kwamen nemen op de VTMKZOOM Speelgoedfabriek: kinderen kunnen er ter plaatse – naar aanleiding van het programma Iedereen K3, dat de kinderzender uitzendt – heel wat workshops volgen om de K3-dansjes te leren. Als kers op de taart kwamen de meiden dus ook vandaag meedansen en brachten ze hun hit 'Love Boat Baby'.

De VTMKZOOM Speelgoedfabriek wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd en gaat voor de eerste keer door in Flanders Expo in Gent en dat op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november. Het is de grootste editie tot nu toe: 4x groter dan de voorbije jaren met 4000 m2 speelplezier. Er komen over de 3 dagen heen meer dan 10.000 kinderen met hun ouders langs. Iedereen kon zich hiervoor de voorbije weken gratis inschrijven. De Speelgoedfabriek is gebaseerd op heel wat VTMKZOOM-programma’s. Zo is er naast de K3-wereld een robotwereld waar ze een drone-initiatie kunnen volgen van VTMKZOOM-gezicht Nathan Naenen en ook een junglewereld, een superheldenwereld en een meisjeswereld.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers