1 jaar Hanne, Marthe en Klaasje: VTMKZOOM feliciteert K3 op de Speelgoedfabriek

zondag 6 november 2016

De kinderen die vandaag, zondag 6 november, de VTMKZOOM Speelgoedfabriek bezochten kregen een grote verrassing: K3 kwam optreden.

Daarnaast werden Hanne, Marthe en Klaasje zelf verrast door VTMKZOOM: het is vandaag dag op dag 1 jaar geleden dat de finale van K3 Zoekt K3 doorging. Om deze speciale dag te vieren, kregen ze van VTMKZOOM een grote kader cadeau en trakteerde de kinderzender iedereen op soesjes. Er werden er maar liefst 366 uitgedeeld, eentje voor elke dag dat Hanne, Marthe en Klaasje K3 zijn.


Het is geen toeval dat de meiden een kijkje kwamen nemen op de VTMKZOOM Speelgoedfabriek: kinderen kunnen er ter plaatse – naar aanleiding van het programma Iedereen K3, dat de kinderzender uitzendt – heel wat workshops volgen om de K3-dansjes te leren. Als kers op de taart kwamen de meiden dus ook vandaag meedansen en brachten ze hun hit 'Love Boat Baby'.

De VTMKZOOM Speelgoedfabriek wordt dit jaar voor de 3e keer georganiseerd en gaat voor de eerste keer door in Flanders Expo in Gent en dat op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november. Het is de grootste editie tot nu toe: 4x groter dan de voorbije jaren met 4000 m2 speelplezier. Er komen over de 3 dagen heen meer dan 10.000 kinderen met hun ouders langs. Iedereen kon zich hiervoor de voorbije weken gratis inschrijven. De Speelgoedfabriek is gebaseerd op heel wat VTMKZOOM-programma’s. Zo is er naast de K3-wereld een robotwereld waar ze een drone-initiatie kunnen volgen van VTMKZOOM-gezicht Nathan Naenen en ook een junglewereld, een superheldenwereld en een meisjeswereld.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers