Wendy van Dijk en NoŽl van 't End op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 7 september 2019

Zondag 8 september zijn presentator Wendy van Dijk en judoka NoŽl van 't End te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van Omroep MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Wendy van Dijk maakte dit seizoen de veelbesproken overstap van RTL4 naar SBS6; de zender waarvoor ze al eerder werkte en succesvolle programma's maakte als 'Hart in Actie'. Zondag maakt ze haar rentree met het nieuwe dans- en datingprogramma 'Flirty Dancing'. Later dit najaar volgt een nieuwe reeks 'Dance Dance Dance'. Het is voor Van Dijk een nieuw begin na een lastige periode, waarin alles wat ze deed onder een vergrootglas kwam te liggen.


Noël van 't End is de kersverse wereldkampioen judo in de categorie onder de negentig kilogram. Op heilige grond in Japan - de plek waar Anton Geesink in 1964 de Olympische titel pakte - werd Van 't End de eerste Nederlandse wereldkampioen in tien jaar. Nu wil hij in de zelfde hal volgend jaar Olympisch kampioen worden.

Mediakenner Ron Vergouwen staat stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers