Wendy van Dijk en NoŽl van 't End op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 7 september 2019

Zondag 8 september zijn presentator Wendy van Dijk en judoka NoŽl van 't End te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van Omroep MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Wendy van Dijk maakte dit seizoen de veelbesproken overstap van RTL4 naar SBS6; de zender waarvoor ze al eerder werkte en succesvolle programma's maakte als 'Hart in Actie'. Zondag maakt ze haar rentree met het nieuwe dans- en datingprogramma 'Flirty Dancing'. Later dit najaar volgt een nieuwe reeks 'Dance Dance Dance'. Het is voor Van Dijk een nieuw begin na een lastige periode, waarin alles wat ze deed onder een vergrootglas kwam te liggen.


Noël van 't End is de kersverse wereldkampioen judo in de categorie onder de negentig kilogram. Op heilige grond in Japan - de plek waar Anton Geesink in 1964 de Olympische titel pakte - werd Van 't End de eerste Nederlandse wereldkampioen in tien jaar. Nu wil hij in de zelfde hal volgend jaar Olympisch kampioen worden.

Mediakenner Ron Vergouwen staat stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-BrittanniŽ, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers