VVD-prominent Hans Wiegel in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 22 februari 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

VVD-erelid Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalige partijleider gaat in op de afgelopen politieke week. Hoe kijkt hij naar de politieke ontwikkelingen in Brabant en Zeeland?


Zakenvrouw Annemarie van Gaal en SP-Kamerlid Jasper van Dijk over consumenten die in schuldproblemen komen. Afgelopen week bleek dat webshops soms torenhoge rentes rekenen aan hun klanten. Publicist Syp Wynia is te gast bij 'WNL Op Zondag'. Onlangs publiceerde hij de bundel ‘Tegen de onzin’. Daarin gaat hij onder andere in op het gasverbod en andere klimaatmaatregelen. Programmamaker Jort Kelder brengt een ode aan de dwarse denker.

Binnenkort wordt de boekenweek gehouden met als thema 'Rebellen' en 'Dwarsdenkers'

'WNL Op Zondag' met Rick Nieman, zondag 23 februari om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers