VVD-prominent Hans Wiegel in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 22 februari 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

VVD-erelid Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalige partijleider gaat in op de afgelopen politieke week. Hoe kijkt hij naar de politieke ontwikkelingen in Brabant en Zeeland?


Zakenvrouw Annemarie van Gaal en SP-Kamerlid Jasper van Dijk over consumenten die in schuldproblemen komen. Afgelopen week bleek dat webshops soms torenhoge rentes rekenen aan hun klanten. Publicist Syp Wynia is te gast bij 'WNL Op Zondag'. Onlangs publiceerde hij de bundel ‘Tegen de onzin’. Daarin gaat hij onder andere in op het gasverbod en andere klimaatmaatregelen. Programmamaker Jort Kelder brengt een ode aan de dwarse denker.

Binnenkort wordt de boekenweek gehouden met als thema 'Rebellen' en 'Dwarsdenkers'

'WNL Op Zondag' met Rick Nieman, zondag 23 februari om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers