Vincent Bijlo's radioconference op oudejaarsavond gaat door

maandag 23 november 2020
@ NTR 2019

Op 31 december speelt Vincent Bijlo live vanuit het Beauforthuis, het Carré van Austerlitz, zijn oudejaarsshow Kuchschermtijd in 'Kunststof' (NTR) op NPO Radio 1.

Er is geen kabinet, geen OMT en geen Veiligheidsregio die hem daarvan kan weerhouden.


Bijlo: 'Ook al zakt de R tot ver onder de 1, ik speel. Want als er één jaar is dat een oudejaarsconference verdient dan is het 2020.' Voorwaarde is uiteraard dat de luisteraars zich aan de coronamaatregelen houden. Dit betekent dat Kuchschermtijd een anderhalvemeteruitzending zal zijn die slechts met een beperkt aantal gasten in de huiskamer te beluisteren is. We raden u dringend aan om tijdens de show mondkapjes te dragen, als u met buitenhuishoudelijke gasten luistert, ivm de bij hard lachen vrijkomende aerosolen.

Of er tijdens de live uitzending publiek aanwezig kan zijn in het Beauforthuis is nu nog niet te zeggen. Bijlo: 'We hadden het plan om bezoekers van de show van tevoren te vaccineren, daarvoor waren al een aantal doses aangeschaft, maar nu blijkt dat het in mijn vriezer niet koud genoeg is, dus die zijn bedorven. Mocht ik nou toch helemaal alleen in het Beauforthuis zijn, 31 december, dan kan ik altijd nog… Nee, dat verraad ik niet, ik zeg alleen: Radio is verbeelding.'

Na het succes van voorgaande jaren houdt cabaretier en columnist Vincent Bijlo dit jaar opnieuw een 'Radio Oudejaarsconference' in 'Kunststof Radio'. Hij neemt het afgelopen jaar onder de loep aan de hand van radiofragmenten. Donderdag 31 december vanaf 19.30 uur op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Een voormalig geheim agent, Robert McCall, heeft zijn eigen dood in scène gezet om een rustig leven te leiden in Boston. Zijn leven verandert wanneer hij de jonge prostituee Teri probeert te redden van de gewelddadige Russische maffia. Zijn verlangen naar rechtvaardigheid wordt aangewakkerd. Om wraak te nemen, gaat hij als privédetective 'The Equalizer' te werk.

'The Equalizer', film uit 2014 met oa. Denzel Washington, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers