Van der Laan en Woe terug met 'Even tot Hier'

vrijdag 18 oktober 2019
Foto: BNNVARA - © Wessel de Groot 2019

Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van hitshow 'De Kwis', proberen zich een voorstelling te maken van de week. Letterlijk.

Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van 6 zingende acteurs, actuele gasten en een muzikale grootheid zal in razend tempo al het nieuws van die week de revue passeren.


Hoogtepunten in het afgelopen seizoen waren onder meer de musicals over Dion Graus en Cristiano Ronaldo, optredens van Stef Bos en Lee Towers en het diepte-interview met de Nederlands kampioen frikandellen eten. 'Even tot Hier' slaat op een theaterterm die gebruikt wordt om een pauzemoment tijdens repetities aan te geven. Niels en Jeroen leggen hun voorstelling van de week geregeld even stil om sommige onderwerpen op humoristische wijze verder uit te diepen.

'Even tot Hier' wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe, samen met schrijvers Hans Riemens (eindredactie), Peter Heerschop, Peter Capel, Emilio Guzman, Owen Shumacher en Armèn Hakhverdian. Het ensemble wordt gevormd door Bart Sietsema, Lieke van den Broek, Pim van Alten, Sarah Janneh, Sabine van Kuipers en Kiki van Deursen.

'Even tot Hier' is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

'Even tot Hier' is na een zeer succesvol seizoen weer terug en vanaf 19 oktober zeven keer te zien op zaterdagavond om 21.20 bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers