Van der Laan en Woe terug met 'Even tot Hier'

vrijdag 18 oktober 2019
Foto: BNNVARA - © Wessel de Groot 2019

Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van hitshow 'De Kwis', proberen zich een voorstelling te maken van de week. Letterlijk.

Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van 6 zingende acteurs, actuele gasten en een muzikale grootheid zal in razend tempo al het nieuws van die week de revue passeren.


Hoogtepunten in het afgelopen seizoen waren onder meer de musicals over Dion Graus en Cristiano Ronaldo, optredens van Stef Bos en Lee Towers en het diepte-interview met de Nederlands kampioen frikandellen eten. 'Even tot Hier' slaat op een theaterterm die gebruikt wordt om een pauzemoment tijdens repetities aan te geven. Niels en Jeroen leggen hun voorstelling van de week geregeld even stil om sommige onderwerpen op humoristische wijze verder uit te diepen.

'Even tot Hier' wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe, samen met schrijvers Hans Riemens (eindredactie), Peter Heerschop, Peter Capel, Emilio Guzman, Owen Shumacher en Armèn Hakhverdian. Het ensemble wordt gevormd door Bart Sietsema, Lieke van den Broek, Pim van Alten, Sarah Janneh, Sabine van Kuipers en Kiki van Deursen.

'Even tot Hier' is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

'Even tot Hier' is na een zeer succesvol seizoen weer terug en vanaf 19 oktober zeven keer te zien op zaterdagavond om 21.20 bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers