Uitspraak Proces Wilders morgen live bij RTL Z

woensdag 22 juni 2011

De uitspraak in het proces kan je morgenochtend live volgen bij RTL Z. Vanaf 9.00 uur verzorgt RTL Z een rechtstreeks verslag vanuit de rechtbank in Amsterdam.

Ter plekke zijn verslaggevers Antoin Peeters en Rik Konijnenbelt. De presentatie in de studio is in handen van Sanne Boswinkel. Haar gast is mr. Jasper van den Beld, rechter bij de Rechtbank Breda. De extra live uitzending van RTL Z is ook online te volgen via de website.


Met de uitspraak van rechtbankvoorzitter Marcel van Oosten komt een einde aan een langdurig proces. Wilders staat terecht voor groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie en haat. Het Openbaar Ministerie heeft vrijspraak geëist.

‘Uitspraak proces Wilders’, donderdag 23 juni om 09.00 uur op RTL Z.

RTLZ

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers