Uitspraak Proces Wilders morgen live bij RTL Z

woensdag 22 juni 2011

De uitspraak in het proces kan je morgenochtend live volgen bij RTL Z. Vanaf 9.00 uur verzorgt RTL Z een rechtstreeks verslag vanuit de rechtbank in Amsterdam.

Ter plekke zijn verslaggevers Antoin Peeters en Rik Konijnenbelt. De presentatie in de studio is in handen van Sanne Boswinkel. Haar gast is mr. Jasper van den Beld, rechter bij de Rechtbank Breda. De extra live uitzending van RTL Z is ook online te volgen via de website.


Met de uitspraak van rechtbankvoorzitter Marcel van Oosten komt een einde aan een langdurig proces. Wilders staat terecht voor groepsbelediging en het aanzetten tot discriminatie en haat. Het Openbaar Ministerie heeft vrijspraak geëist.

‘Uitspraak proces Wilders’, donderdag 23 juni om 09.00 uur op RTL Z.

RTLZ

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Vakantiehuizen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny zoeken een tweede verblijf voor chte carnavalisten uit Aalst. Ze willen tussen Nieuwpoort en Koksijde af en toe kunnen ontsnappen aan hun drukke levens. Het liefst van al willen ze een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping. Maar het allerbelangrijkste is een zonovergoten, groot terras waar ze met vrienden en familie kunnen genieten van een glaasje. Jhonny kleurt wel erg buiten de lijntjes, met een superdeluxe woonboot. Budget: 450.000 euro.

'Huizenjagers Vakantiehuizen', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers