Stef Bos neemt zorgtaken over van Mariska en Justin in 'Zorg uit Handen' bij MAX

zondag 22 september 2019

Maandag 23 september om 22.20 uur is bij MAX weer een nieuwe aflevering te zien van 'Zorg uit Handen'. In het programma geven zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans om eindelijk eens tot rust te komen door de zorgtaken over te nemen.

In de vierde aflevering steekt zanger Stef Bos de handen uit de mouwen. Mariska (48) is mantelzorger voor haar man Harjo (47), die aan niet aangeboren hersenletsel lijdt. Zijn ziekte legt niet alleen een grote druk op Mariska, die naast haar werk voor Harjo zorgt, maar ook op hun 11-jarige zoon Justin. Ook Justin neemt mantelzorgtaken over als Mariska op haar werk is. Zanger Stef Bos ervaart, voor even, als mantelzorger wat er bij komt kijken om te leven met en zorgen voor een man die bij alles in zijn leven beperkt wordt door zijn hersenletsel.


Over 'Zorg uit Handen'
In 'Zorg uit Handen' nemen zes Bekende Nederlanders tijdelijk de intensieve zorgtaken van mantelzorgers over. Centraal staat de zware dagelijkse verantwoordelijkheid die op de schouders van een mantelzorger rust. Door zich voor even te ontfermen over de zorgvrager en openhartig de eigen ervaringen met de kijker te delen, laat de Bekende Nederlander zien hoe urgent de verhalen zijn en wat de impact van mantelzorg is op het leven van zoveel gewone Nederlanders. Te zien zijn Johnny de Mol, Joris Linssen, Najib Amhali, Stef Bos, Edsilia Rombley en Olcay Gulsen.

'Zorg uit Handen', maandag 23 september om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Voormalig special forces-soldaat Jack Tuliver is de laatste jaren aan de slag als professioneel dief op het Europese vasteland. Zijn nieuwste opdracht bestaat erin drie geldwagens te bestelen, die samen de opbrengsten van 20 casino's vervoeren. De overval krijgt echter een verrassende wending wanneer een derde partij zich in de strijd mengt. Tuliver kan ontsnappen maar neemt - zonder hij het goed en wel beseft - een kostbaar schilderij van Van Gogh mee. De criminelen die hij net heeft afgeschud, willen het - koste wat het kost - in handen krijgen, terwijl ook de Roemeense politie en zelfs de NAVO zich met de kwestie bemoeit.

'7 Seconds', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers