Ron Boszhard en Hedwiges Maduro op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 11 januari 2020

Zondag 12 januari zijn programmamaker Ron Boszhard en voetbalanalist Hedwiges Maduro te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Ron Boszhard, de mediagast in 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is al zo'n vijftien jaar presentator van het kindersportprogramma 'Zappsport' én hij won een grote televisieprijs voor het TROS-programma 'Pluk de Dag'. Maar Boszhard is ook bekend van het programma 'Wie is de Mol?', dat dit weekend aan zijn twintigste seizoen begint. In editie 18 blies Boszhard al in de eerste aflevering op legendarische wijze de aftocht. Een hard gelag voor Mol-fan Boszhard.


Hedwiges Maduro, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is tegenwoordig vooral bekend als voetbalanalist bij Fox Sports Eredivisie. Maar nog niet zo lang geleden was hij zelf actief op de voetbalvelden. Maduro brak in het seizoen 2004/2005 door bij Ajax, en haalde niet lang erna het Nederlands Elftal. Mede door blessures kon Maduro 'de grote belofte' nooit helemaal waarmaken. Toch speelde Maduro in de Europese subtop bij Valencia en Sevilla. Nu wil hij de absolute top halen als trainer.

In 'De Perstribune' signaleert vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit het heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor het beste uit twintig seizoenen 'Wie is de Mol?'.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers