Roger De Vlaeminck teleurgesteld over 'Allez Allez Zimbabwe'

vrijdag 10 februari 2006

Zijn Zimbabwanen zijn bijna terug naar huis. Tijd om even terug te blikken op de afgelopen maanden. Coach Roger De Vlaeminck is niet tevreden over de vooruitgang van zijn renners. Hierdoor is het helemaal nog niet zeker of er nog wel een vervolg komt van het populaire VTM-programma.

De Vlaeminck zag de voorbije weken te weinig progressie in de prestaties van zijn renners. Nieuwkomer Prince liet wel een goede indruk achter en Gorden en Jackson waren de enige twee renners die een wedstrijd hebben uitgereden zonder gedubbeld te worden.

Indien er toch nog een nieuwe reeks komt van 'Allez Allez Zimbabwe' wil De Vlaeminck zijn Zimbabwanen vroeger naar BelgiŽ halen. Zo kan de basis beter worden gelegd.

Maar ondanks de teleurstelling zal het volgende zondag toch pijn doen wanneer zijn jongens op het vliegtuig stappen.
Bron: HLN 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers