Reddende engel Fred van Leer schiet te hulp op TLC

maandag 21 oktober 2019
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2019

In een nieuw seizoen van het TLC-programma 'Alles uit de Kast' is Fred van Leer de reddende engel voor vrouwen die wegens de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten moeite hebben om zich te kleden.

Fred doet waarvoor hij in de wieg is gelegd: stylen. Met zijn stylingadvies, zijn luisterende oor en een flinke dosis humor, geeft hij de kandidaten naast een complete make-over ook weer een flinke portie zelfvertrouwen. Met een lach en een traan helpt hij de vrouwen, die stuk voor stuk een bijzonder, emotioneel en inspirerend verhaal hebben.


In dit seizoen helpt Fred achttien vrouwen aan een nieuwe outfit, maar belangrijker nog; hij helpt ze om de beste versie van zichzelf terug te vinden. Iets dat Fred met zijn gevoel voor styling en zijn charisma weer ‘uit de kast’ weet te trekken. 'Ik vind het zo’n bijzonder programma en ik ben blij dat ik ook weer een tweede seizoen mocht maken! Deze vrouwen zijn stuk voor stuk prachtig wat ze helaas niet altijd willen of kunnen zien. En daar ligt mijn dankbare taak. Door ze opnieuw naar zichzelf te laten kijken, gebeurt er een hoop moois. Geloof me!', aldus Fred van Leer over het nieuwe seizoen.

Special seizoen 1
Hoe gaat het nu – ruim een jaar later - met enkele van de kandidaten uit het eerste seizoen? Dat Fred meer heeft gedaan dan alleen een nieuwe garderobe aanmeten, blijkt wel uit het feit dat de vrouwen stuk voor stuk een ander mens zijn geworden. Ze zijn Fred intens dankbaar voor de verandering in hun leven. In een special – die exclusief te zien is op Dplay – ontmoet Fred Daisy, Leontine, Arlette, Inge, Marlinda, Maartje, Nienke, Charlotte en Jessie en zij vertellen over hoe ze zijn veranderd tijdens en na afloop van het programma.

Aflevering 1- Niki & Jolanda
In de eerste aflevering zien we hoe Fred kennismaakt met de 32-jarige Niki, moeder van 5 kinderen. Doordat zij in de afgelopen tien jaar zwanger is geweest, schaamt zij zich voor haar lichaam en is zij totaal niet blij meer met haar lijf. Zelf omschrijft ze zich als een echte ‘fashion-disaster’ en ze weet niet meer hoe zij zich naast moeder ook als sexy vrouw kan kleden. Ook zien we Jolanda (51) die 12 jaar geleden een beenprothese heeft gekregen en extreem onzeker is over haar lichaam. Door haar beenprothese heeft zij ook voldoende ruimte nodig om zich aan te kleden of om te kleden, iets dat bij het passen in de winkel al snel onmogelijk is, waardoor shoppen een opgave is geworden. Jolanda’s kast bestaat voornamelijk uit mannelijke kleding, maar ze wil zich graag weer vrouw voelen. Fred weet wel raad en gaat met beiden dames aan de slag! Wordt de verandering net zo life-changing als bij de dames uit het eerste seizoen?

'Fred van Leer: Alles uit de Kast' is vanaf dinsdag 22 oktober t/m 17 december om 20.30 uur te zien bij TLC. Op Dplay kan elke aflevering 7 dagen vooruit worden bekeken: de eerste aflevering is vanaf dinsdag 15 oktober te zien.

Persbericht TLC
https://dplay.nl/tlc/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers