Queen-special van 'De TV Kantine' op Koningsdag

vrijdag 26 april 2019
Foto: RTL 4/RTL - credits: © Laura Oldenbroek 2019

Aankomende zaterdag kleurt 'De TV Kantine' niet oranje maar roze! Op deze Koningsdag brengt het persiflageprogramma van Carlo Boszhard & Irene Moors een heuse Queen-special.

Inspiratie voor deze aflevering is 'RuPaul’s Drag Race', de populaire Amerikaanse talentenjacht waarin travestieten strijden om de kroon.


In 'De TV Kantine'-versie maken onder anderen RTL 4-presentatoren Beau van Erven Dorens, Robert ten Brink en Herman den Blijker hun opwachting als travestiet. De jurering is in handen van Nikkie Tutorials (gastrol) en René van der Gijp (Carlo Boszhard). Hoofd-jurylid Ru Paul wordt gespeeld door een Bekende Nederlander die aan het eind van de special onthuld wordt.

In de Queen-special mag een ode aan Freddie Mercury natuurlijk niet ontbreken. Esmee van Kampen kruipt hiervoor in de huid van operazangeres Montserrat Caballé, die samen met Freddy het lied Barcelona omgedoopt heeft tot Máxima. Verder in deze uitzending een parodie op SBS-programma 'Paleis voor een Prikkie', waarin 'GTST'-acteur Erik Vogel net als vorig seizoen de rol van Frank op zich neemt.

'De TV Kantine', zaterdag 27 april om 22.00 uur bij RTL4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers