Queen-special van 'De TV Kantine' op Koningsdag

vrijdag 26 april 2019
Foto: RTL 4/RTL - credits: © Laura Oldenbroek 2019

Aankomende zaterdag kleurt 'De TV Kantine' niet oranje maar roze! Op deze Koningsdag brengt het persiflageprogramma van Carlo Boszhard & Irene Moors een heuse Queen-special.

Inspiratie voor deze aflevering is 'RuPaul’s Drag Race', de populaire Amerikaanse talentenjacht waarin travestieten strijden om de kroon.

In 'De TV Kantine'-versie maken onder anderen RTL 4-presentatoren Beau van Erven Dorens, Robert ten Brink en Herman den Blijker hun opwachting als travestiet. De jurering is in handen van Nikkie Tutorials (gastrol) en René van der Gijp (Carlo Boszhard). Hoofd-jurylid Ru Paul wordt gespeeld door een Bekende Nederlander die aan het eind van de special onthuld wordt.

In de Queen-special mag een ode aan Freddie Mercury natuurlijk niet ontbreken. Esmee van Kampen kruipt hiervoor in de huid van operazangeres Montserrat Caballé, die samen met Freddy het lied Barcelona omgedoopt heeft tot Máxima. Verder in deze uitzending een parodie op SBS-programma 'Paleis voor een Prikkie', waarin 'GTST'-acteur Erik Vogel net als vorig seizoen de rol van Frank op zich neemt.

'De TV Kantine', zaterdag 27 april om 22.00 uur bij RTL4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers