Prinses Irene vanavond te gast bij Eva Jinek

donderdag 12 september 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

De 80e verjaardag van Prinses Irene wordt aanstaande maandag gevierd met een bijzondere avond in Koninklijk Theater Carré. In het bijzijn van haar familie brengen tal van kunstenaars een ode aan de natuur.

Bij Jinek een gesprek over haar leven en, uiteraard, haar liefde voor de natuur.


De agressie tegen de politie loopt de spuigaten uit. Onlangs werd de Rotterdamse agent Gert-Jan de Jonge van achteren neergeslagen toen hij een trouwstoet wilde aanhouden. Die agressie leidde tot landelijke verontwaardiging. Vanavond vertelt hij voor het eerst zijn verhaal.

En Frits Sissing, Imca Marina en Xander de Buisonjé  zijn alle drie te boeken als trouwambtenaar. Hoe maken zij van de mooiste dag van je leven iets bijzonders?

'Jinek', donderdag 12 september om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers