Prinses Irene vanavond te gast bij Eva Jinek

donderdag 12 september 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

De 80e verjaardag van Prinses Irene wordt aanstaande maandag gevierd met een bijzondere avond in Koninklijk Theater Carré. In het bijzijn van haar familie brengen tal van kunstenaars een ode aan de natuur.

Bij Jinek een gesprek over haar leven en, uiteraard, haar liefde voor de natuur.


De agressie tegen de politie loopt de spuigaten uit. Onlangs werd de Rotterdamse agent Gert-Jan de Jonge van achteren neergeslagen toen hij een trouwstoet wilde aanhouden. Die agressie leidde tot landelijke verontwaardiging. Vanavond vertelt hij voor het eerst zijn verhaal.

En Frits Sissing, Imca Marina en Xander de Buisonjé  zijn alle drie te boeken als trouwambtenaar. Hoe maken zij van de mooiste dag van je leven iets bijzonders?

'Jinek', donderdag 12 september om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De liefde is niet altijd makkelijk, dat merkt een groep jonge mensen. Zo moet Gigi nog veel leren over het 'nieuwe' daten en kan Anna niet kiezen tussen een getrouwde man en een aardige, maar saaie jongen. Beth en Neil hebben al jaren een relatie, maar Neil weigert met haar te trouwen. Janine heeft zo haar eigen problemen, zij vraagt zich af of haar man wel trouw is.

'H's Just Not That Into You', film uit 2009 met oa. Jennifer Aniston, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers