Pieter Jan Hagens en Joyce Sombroek op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 10 augustus 2019

Zondag 11 augustus zijn presentator Pieter Jan Hagens en oud-hockeykeepster Joyce Sombroek te gast op 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Pieter Jan Hagens, presentator van onder meer Buitenhof, is net terug van een sabbatical. Het afgelopen jaar zeilde hij, samen met zijn vrouw Renske, de Atlantische Oceaan over: via de Kaapverdische Eilanden naar Suriname én weer terug. Voor Hagens ging daarmee een langgekoesterde droom in vervulling. Nu hij terug is, pakt hij zijn werk weer op. Eind augustus is hij weer te zien in 'Buitenhof'.


Joyce Sombroek was jarenlang de vaste doelvrouw van Laren én van het Nederlands hockeyteam. In 2010 maakte ze haar debuut in Oranje. In de jaren erna won ze onder meer goud op de Spelen van Londen en zilver in Rio. Vorig jaar maakte ze bekend te stoppen met haar topsportcarrière. Sombroek is nu arts in Amstelveen.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De Amerikaanse overheid stelt een eliteteam samen van de dodelijkste criminelen ter wereld, waaronder het knettergekke Joker-liefje Harley Quinn, om gevaarlijke missies tot een goed einde te brengen. Dat doen ze volledig op hun eigen manier.

'Suicide Squad', film uit 2016 met oa. Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie, om 20.30 uur op VIER.

Dossiers