Opnieuw meer luisteraars voor Sublime

dinsdag 28 juli 2020

Steeds meer mensen weten Sublime te vinden. In één jaar tijd groeide het aantal luisteraars met 22% naar 361.000 luisteraars per week in de doelgroep 10+. Dit blijkt uit de meest recente meting van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) over de periode mei-juni 2020.

Hiermee zet de stijgende lijn van het aantal luisteraars zich voort, in de vorige meting steeg het aantal luisteraars van Sublime al naar 342.000 luisteraars. Er stemmen ook steeds meer mensen af op de ochtendshow van Sublime: 'Sublime Sunrise' met Francis Broekhuijsen van ma t/m do en Jaap Brienen op vrijdag. De ochtendshow kreeg er in de meest recente meting van het NLO 35% meer luisteraars bij in de doelgroep 20-49. Ten opzichte van vorig jaar steeg het aantal luisteraars in deze groep met 29%.


Rick Waltmann, Station Manager van Sublime: 'We zijn er trots op dat steeds meer luisteraars Sublime weten te vinden. Het stijgende aantal luisteraars is onder andere te danken aan de soul-, jazz- en funkmuziek, Het Nieuws van de Vooruitgang en de ochtendshow 'Sublime Sunrise'. Wat ons betreft zetten we deze stijgende lijn voort, het wordt een mooie zomer voor Sublime!'

Persbericht Sublime
https://sublime.nl/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers