Nieuwjaarsspecial 'WNL Op Zondag' met Prins Constantijn

zaterdag 29 december 2018

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt uitgezonden op NPO1, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Deze zondagmorgen voor nieuwjaar is Prins Constantijn te gast bij Rick Nieman. Als special envoy van StartupDelta maakt de prins zich sterk voor een gunstig vestigingsklimaat voor startups. Bij 'WNL Op Zondag' vertelt hij over Hollandse innovaties.


Fractievoorzitter Rob Jetten van D66 is te gast bij Rick Nieman. Het afgelopen werd hij gekozen tot opvolger van Alexander Pechtold. Hoe kijkt hij terug op 2018. En wat zijn zijn plannen voor 2019, waar gaat de nieuwe leider zich sterk voor maken?

Voorzitter Jacco Vonhof van MKB Nederland komt bij 'WNL Op Zondag' vertellen wat het nieuwe jaar in petto heeft voor ondernemers. Welke kansen en bedreigingen komen op het bedrijfsleven af? En van welk bedrijf was de MKB-voorman onder de indruk het afgelopen jaar?

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman komt vertellen over haar vak en geeft een kijkje achter de schermen van grote en kleine rechtszaken. Over de rechtbanktekenaar, de getuigen, de daders en het publiek.

Cabaretier Guido Weijers doet dit jaar de oudejaarsconference van 2018. In 'WNL Op Zondag' geeft hij alvast een voorproefje en koos de opvallendste tv-fragmenten van het jaar. Van 'De Luizenmoeder' tot de protestacties in de Oostvaardersplassen.

'WNL Op Zondag', zondag 30 december om 9.30 uur bij WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers