Nieuwe aflevering van 'Van Onschatbare Waarde' bij MAX

dinsdag 23 april 2019

Elke woensdag om 21.20 uur op NPO 1 zendt MAX een nieuwe aflevering van 'Van Onschatbare Waarde' uit! Dionne Stax presenteert het programma waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan n van de vier experts.

Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.


Woensdag 24 april: beeld van Émile Louis Picault, Dancing Dolls, werk van E.A Hilverdink en meer
Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, in hoopt dat dit via één van de experts lukt.

Claudia heeft een echt verzamelaarsobject meegenomen naar de experts. Het gaat om twee panelen uit het decor van de Italiaanse film Pinocchio, uit 2002. De panelen passen niet in haar huis, dus Claudia hoopt dat één van de experts er een mooie locatie voor weet te vinden.

Verder in deze aflvering: een schilderij van kunstschilder Eduard Alexander Hilverdink, een set duelleerpistolen en zogeheten 'Dancing Dolls'.

'Van Onschatbare Waarde', woensdag 24 april om 21.20 uur op NPO 1.

arde

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers