Nieuwe aflevering van 'Van Onschatbare Waarde' bij MAX

dinsdag 23 april 2019

Elke woensdag om 21.20 uur op NPO 1 zendt MAX een nieuwe aflevering van 'Van Onschatbare Waarde' uit! Dionne Stax presenteert het programma waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan één van de vier experts.

Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

Woensdag 24 april: beeld van Émile Louis Picault, Dancing Dolls, werk van E.A Hilverdink en meer
Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, in hoopt dat dit via één van de experts lukt.

Claudia heeft een echt verzamelaarsobject meegenomen naar de experts. Het gaat om twee panelen uit het decor van de Italiaanse film Pinocchio, uit 2002. De panelen passen niet in haar huis, dus Claudia hoopt dat één van de experts er een mooie locatie voor weet te vinden.

Verder in deze aflvering: een schilderij van kunstschilder Eduard Alexander Hilverdink, een set duelleerpistolen en zogeheten 'Dancing Dolls'.

'Van Onschatbare Waarde', woensdag 24 april om 21.20 uur op NPO 1.

arde

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met José De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers