Nieuwe aflevering van 'Van Onschatbare Waarde' bij MAX

dinsdag 23 april 2019

Elke woensdag om 21.20 uur op NPO 1 zendt MAX een nieuwe aflevering van 'Van Onschatbare Waarde' uit! Dionne Stax presenteert het programma waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan n van de vier experts.

Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

Woensdag 24 april: beeld van Émile Louis Picault, Dancing Dolls, werk van E.A Hilverdink en meer
Verkoper Ruud klopt aan bij het Van onschatbare waarde-huis. Hij heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Ruud gunt het beeld een nieuwe eigenaar, in hoopt dat dit via één van de experts lukt.

Claudia heeft een echt verzamelaarsobject meegenomen naar de experts. Het gaat om twee panelen uit het decor van de Italiaanse film Pinocchio, uit 2002. De panelen passen niet in haar huis, dus Claudia hoopt dat één van de experts er een mooie locatie voor weet te vinden.

Verder in deze aflvering: een schilderij van kunstschilder Eduard Alexander Hilverdink, een set duelleerpistolen en zogeheten 'Dancing Dolls'.

'Van Onschatbare Waarde', woensdag 24 april om 21.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Campus Cup' (foto: Canvas - © VRT 2019)

In deze eerste aflevering meet 'Rechten' van Universiteit Gent zich met 'Fysica' van de KU Leuven. 'De Campus Cup' is een prestigieuze studentenquiz waarin de beste teams uit een bepaalde richting van een hogeschool of universiteit het tegen elkaar opnemen. Examinator van dienst is Otto-Jan Ham.

'De Campus Cup', om 22.20 uur op Canvas.

Dossiers