Nieuw seizoen van 'Celblok H' vanaf maandag bij SBS6

zondag 17 januari 2016

Aanstaande maandag start bij SBS6 het derde, bloedstollende seizoen van de succesvolle gevangenisserie 'Celblok H' met Isa Hoes en Eva van de Wijdeven. Suzanne Kramer (Isa Hoes) is veroordeeld tot levenslang voor het doden van de moordenaar van haar dochter.

Directeur Brinkhorst (Barbara Pouwels) regeert met ijzeren vuist om de orde te herstellen maar stuit daarbij op verzet binnen haar eigen personeel. Al snel wordt duidelijk dat ook dit seizoen niemand te vertrouwen is.


Bekijk hier de spannende trailer!

De verhoudingen tussen directeur Brinkhorst en Suzanne Kramer staan op scherp als Brinkhorst zich realiseert dat Suus haar gebruikt heeft om te ontsnappen. Brinkhorst strijdt voor orde in de gevangenis. Suus heeft maar één doel: Brinkhorst wegkrijgen, maar dat lukt niet zonder de hulp van de andere vrouwen en bewakers. Er worden onverwachte groepen gevormd met heftige consequenties. Freddy (Eva van de Wijdeven) doet verwoede pogingen om zich staande te houden in de nieuwe machtsverhoudingen.

De spannende serie 'Celblok H' vertelt het verhaal van kapster Suzanne Kramer die terecht komt in vrouwengevangenis De Banckert wegens poging tot moord op haar man. Al snel blijkt het leven in de inrichting een kwestie van overleven en een bittere strijd om de macht.

'Celblok H' is een Nederlandse remake van de Australische serie 'Wentworth'. De eerste twee seizoenen trokken gemiddeld ongeveer 1 miljoen kijkers per aflevering (inclusief uitgesteld kijken) met een marktaandeel van 13,9% in de commerciële doelgroep 20 – 54 jaar. Beide seizoenen zijn gratis terug te zien op KIJK.nl.

'Celblok H', vanaf 18 januari om 20.30 uur bij SBS6 met dubbele afleveringen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers