Nieuw seizoen 'Paleis voor een Prikkie' vanaf 5 november bij SBS6

maandag 4 november 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

Vanaf dinsdag 5 november zijn de extravagante levensgenieters Frank en Rogier weer te zien in een gloednieuw seizoen van 'Paleis voor een Prikkie' bij SBS6.

De heren reizen in de nieuwe reeks opnieuw stad en land af om voor 250 euro verschillende woonkamers om te toveren tot een waar droompaleis. Zo gaat het glamoureuze koppel in de eerste uitzending langs bij een gezin met vier kinderen dat in de bijstand leeft. Geld voor het opknappen van hun interieur is er daardoor niet. De hoogste tijd voor Frank en Rogier om voor een prikkie hun huis om te toveren tot een paleisje.


In de eerste aflevering reizen Frank en Rogier af naar het Gooi. Terwijl ze langs allerlei grote villa’s rijden komen ze in Huizen bij een sociale huurwoning terecht. Hier wonen Joop en Claudia samen met hun vier kinderen. Het gezin heeft het financieel heel moeilijk. Ze leven van een bijstandsuitkering, waardoor er geen geld overblijft voor goede meubels en onderhoud van het huis. De familie schakelt de hulp in van Frank en Rogier. De mannen hebben nog nooit zo’n kale, kille woonkamer gezien. Hoe gaan zij dit opknappen voor slechts 250 euro?

'Paleis voor een Prikkie' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

'Paleis voor een Prikkie', wekelijks vanaf dinsdag 5 november om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hillary' (foto: Canvas/VRT - © hulu 2020)

In deze aflevering onderzoeken de documentairemakers hoe de Democratische kandidate van het establishment in 2016, Hillary Clinton, haar nationale debuut maakte in de jaren 90 en hoe ze een uitdagende transformatie onderging tot First Lady van de Verenigde Staten.

'Hillary: Becoming a Lady', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers