Netflix brengt je 18 kerstfilms en series tijdens de feestdagen

woensdag 27 oktober 2021

Het aftellen naar kerst is begonnen. Netflix komt dit jaar weer met een lading nieuwe titels die je in de wintermaanden kunt kijken. Deze feestelijke films en series hebben we allemaal verzameld in 1 merry sneak peek!

'De Familie Claus' komt terug naar Netflix
Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.


'De Familie Claus 2' is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin pakjes belangrijk zijn,
maar niet in de vorm die we gewend zijn. De film is vanaf 7 december beschikbaar op Netflix in Nederland & België.

NETFLIX FILMS

Vanaf 5 november 2021
'Love Hard'

De hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist Natalie (Nina Dobrev) uit LA denkt dat het beter gaat als ze een droomman uit de oostkust, Tag (Darren Barnet), naar rechts swipet. Ze neemt een sprong in het diepe en stapt in het vliegtuig om haar crush te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is gecatfished door Tag’s jeugdvriend, Josh (Jimmy O. Yang), die net zo ongelukkig in de liefde is als zij. Deze luchtige romantische komedie neemt je mee in het verhaal van haar poging om verliefd te worden. In 'Love Hard' spelen o.a. James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover en Heather McMahan.

Vanaf 7 november 2021
'Father Christmas Is Back'

Vier ruziënde zussen krijgen een spoedcursus in familieleven wanneer hun lang verloren vader opeens in hun chique, voorouderlijke landhuis verschijnt voor kerst.

Vanaf 18 november 2021
'The Princess Switch 3: Romancing the Star'

Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, roepen Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en Prinses Stacy (Vanessa Hudgens) de hulp in van Margaret’s brutale look-alike nicht Fiona (Vanessa Hudgens). Fiona werkt samen met haar knappe ex om het relikwie terug te vinden… dat wakkert de vonken van een prikkelende kerstromance weer aan.

Vanaf 26 november 2021
'A Castle For Christmas'

De beroemde auteur Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen, maar de prikkelbare eigenaar Duke Myles (Cary Elwes) is huiverig om het te verkopen aan een buitenlander. Het paar botst constant terwijl ze proberen een compromis proberen te vinden, maar misschien vinden ze wel meer dan ze hadden verwacht.

NETFLIX ORIGINAL SERIES

Vanaf 17 november 2021
'Christmas Flow'

Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen samen redden?

Vanaf 19 november 2021
'Blown Away: Christmas'

Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De winnaar gaat met een bedrag van $10,000 naar huis, en mag daarnaast nog eens $10,000 doneren aan een goed doel naar keuze. 'Blown Away: Christmas' wordt gepresenteerd door Bobby Berk met als vast jurylid Katherine Gray.

Vanaf 28 november 2021
'Elves'

In de hoop om hun band te herstellen tijdens Kerst, reist een familie van vier naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap die samen leven met woeste wezens in de bossen die… elven blijken te zijn. Wanneer de familie een baby elf vindt en mee naar huis neemt, wordt het evenwicht op het eiland verstoord en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.

NETFLIX KIDS & FAMILY

Vanaf 23 november 2021
'Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn'

Michelle Obama’s 'Wafeltje en Mochi' zijn voor de feestdagen thuis in het land van diepvries eten als Steve the Mop belt en vraagt naar hun tradities voor de feestdagen. Overijverig als altijd verzint Wafeltje een feestdag: Freezie Day, en reizen ze met dikke pret rond de wereld naar Noorwegen en Hawaii. Uiteindelijk leren Wafeltje en Mochi dat tradities rondom de feestdagen vooral gaan om samenzijn en herinneringen maken met de mensen waar je van houdt.

Vanaf 24 november 2021
'Robin Robin'

Een stop-motion feestdagen musical special van Aardman Animations. Wanneer haar ei per ongeluk een vuilnisbelt op rolt, wordt Robin opgevoed door een lieve muizenfamilie. Naarmate ze ouder wordt, worden de onderlinge verschillen steeds duidelijker. Robin begint aan een meesterlijke overval om aan haar familie te bewijzen dat ze een goede muis kan zijn – maar ontdekt uiteindelijk wie ze werkelijk is.

Vanaf 3 december 2021
'Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis'

In deze 30 minuten durende special speelt ‘s werelds favoriete schaap de hoofdrol in zijn eigen winterverhaal. Shaun's enthousiasme voor de feestdagen verandert al snel in verbijstering wanneer een boerderij-inval er per ongeluk voor zorgt dat Timmy vermist raakt. Kan Shaun Timmy tijdig terugvinden voordat hij iemand anders’ cadeautje wordt? Maak je klaar voor een fantastisch avontuur waarin iedereen leert wat de echte betekenis van Kerstmis is.

NOG MEER TITELS DIE JE DEZE WINTER WARM HOUDEN

NETFLIX FILMS

2 december
'Single All the Way'

6 december
'David and the Elves'

16 december
'A California Christmas: City Lights'

Verwacht in december
'A Naija Christmas'

NETFLIX SERIES

3 december
'The Great British Baking Show: Holidays: Seizoen 4'

Verwacht in december
'How To Ruin Christmas: Seizoen 2'

NETFLIX KIDS & FAMILY

14 december
'StarBeam: Beaming in the New Year'


TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Britt, Jan en Thomas trekken naar een woonzorgcentrum om er 24 uur lang mee te draaien met het personeel. Jan onderzoekt o.a. hoe goed AI is in het voorspellen van de uitslag van de koers en van de Oscars. En we komen eindelijk te weten wat de grote inzamelactie van Thomas, Jan en Britt heeft opgeleverd.

'Factcheckers', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 13:00
  VRT NWS journaal 13u
  06:00
  Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
 • 12:30
  Lentebeelden
  07:30
  Ketnet Junior
 • 12:50
  Helden
  05:00
  Geen uitzending
 • 13:00
  VTM Nieuws (13 uur)
  05:25
  Geen uitzending
 • 10:45
  Geen uitzending
  07:20
  Supernanny US
 • 12:35
  Geen uitzending
  11:30
  Sturm der Liebe
 • 09:30
  Geen uitzending
  14:10
  All New Traffic Cops
 • 13:00
  The X-Files
  02:00
  Married ... With Children
 • 10:00
  Joe
  09:30
  Geen uitzending
 • 12:40
  De Tafel van Gert
  04:50
  Geen uitzending
 • 12:45
  Bones
  02:15
  Neighbours: A New Chapter
 • 13:00
  Pawn Stars
  02:00
  The Titan Games
 • 12:15
  Love Island
  02:35
  Geen uitzending
 • 12:45
  Ann Rule's Sleeping With Danger
 • 13:00
  Débat Assuralia
  06:00
  Herhalingslus
 • 12:56
  Het zelfbouwhuis
  05:55
  Sixties To Six
 • 12:55
  Soep!
  02:25
  Snel, Makkelijk & Lekker
 • 11:10
  Premier League
  02:00
  Wordt aangekondigd
 • 12:20
  Death in Paradise
  02:10
  DCI Banks
 • 12:15
  Below Deck Down Under
  02:00
  Flip This House
 • 10:10
  NOS Debat over eindverslag informateurs
  02:21
  NOS Journaal
 • 13:00
  NOS Journaal
  07:00
  NOS Journaal met gebarentaal
 • 12:57
  Bob de Bouwer
  02:17
  Sophie & Jeroen