Nederlandse Costello van Steenis vecht bij Bellator 233 op Spike

vrijdag 8 november 2019
Foto: Spike - © Viacom Benelux 2019

De Nederlandse Costello 'The Spaniard' van Steenis gaat tijdens Bellator 233 voor het eerst in zijn carriѐre het main event verzorgen. Costello neemt het op tegen de Amerikaan John Salter.

Dit is precies de tegenstander die van Steenis in gedachten had na zijn spectaculaire overwinning tegen Mike Shipman in Londen. Bellator 233 wordt op 8 november gehouden in Thackerville, Oklahoma, Verenigde Staten en is op zaterdag 9 november om 21.30 uur in Nederland exclusief te zien op Viacom-zender Spike.


Costello van Steenis gaat als een komeet in Bellator. Hij wist alle vier zijn partijen bij deze organisatie winnend af te sluiten en driemaal deed hij dit voortijdig via een TKO. Van Steenis traint bij Team Kops en maakte zijn debuut voor Bellator in 2017. Vooral in zijn laatste partij tegen Mike Shipman wist van Steenis indruk te maken. Engelsman Shipman was hét talent van de divisie en mocht zich in zijn eigen land naar een titelgevecht knokken. Van Steenis dacht hier echter anders over en via een spectaculaire TKO in de tweede ronde wist hij de schijnwerpers op zich te krijgen. Een overwinning op Salter brengt van Steenis heel dichtbij een titelgevecht.

Benieuwd naar het gevecht tussen Costello van Steenis en John Salter? Kijk dan zaterdag 9 november om 21.30 uur naar Bellator 233 op Spike.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

De finale van 'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

In deze finale neemt Piet Huysentruyt het op tegen Anne-Sophie Breysem die Loc Van Impe klopte in de eerste halve finale met de replica van de Manon-praline. Het wordt de ultieme kans voor Piet om revanche te nemen op Anne-Sophie tegen wie hij verloor met de Pringles-chips.

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers