'Naked and Afraid XL' op Discovery

donderdag 9 januari 2020

Dertien oud-deelnemers van 'Naked and Afraid' gaan opnieuw het avontuur aan en proberen 40 dagen te overleven in de Zuid-Afrikaanse savanne. Dit terwijl zij op de hielen worden gezeten door hongerige leeuwen, hyena's, en krokodillen.

In drie groepen worden zij afgezet op verschillende locaties en dan begint het echte werk: overleven! Zo vallen er in de eerste aflevering al enkele deelnemers af, omdat zij het survivallen niet onder de knie hebben, en worden drie vrouwelijke deelnemers aangevallen door agressieve muggen. Het bouwen van onderdak is ook een van de overlevingstechnieken, want ze moeten zichzelf toch veilig zien te stellen in de wildernis. Maar is hun onderkomen veilig genoeg? Ziektes, verwondingen en gevaarlijke beesten zijn slechts enkele van de problemen waar de deelnemers mee te maken krijgen. 'Naked and Afraid XL' bestaat uit bloed, zweet maar vooral veel tranen!


'Naked and Afraid XL', vanaf vrijdag 10 janauri om 20.30 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers