Mr. Bean Weekend op Boomerang

zondag 1 juli 2018

Mr. Bean is weer te zien op Boomerang met nieuwe afleveringen! Ook nu blijkt maar weer dat overal waar hij komt, er problemen ontstaan. Wat weet hij nu weer op eigenaardige en komische wijze naar zijn hand te zetten? Plof uit school lekker op de bank en lach mee met Mr. Bean!

Bij Mrs. Wicket, de strenge huisbaas van Mr. Bean, en haar eenogige kat Scrapper lopen de irritaties wederom hoog op.


'MR BEAN WEEKEND', vanaf 7 juli zaterdag & zondag om 13.30 uur.

'BE COOL, SCOOBY-DOO!', iedere dag om 09.05 uur

Ook deze maand kijk je weer naar de speciale 'Be Cool Scooby-Doo!' programmering met 'Het Grote Scooby Mysterie'. Geniet van dubbele afleveringen van 'Be Cool Scooby-Doo', met daar tussenin leuke spelletjes voor iedereen. Word zelf een detective en los de mysteries op en test jouw observatie vaardigheden. Iemand van de Scooby-Doo gang is uit op kattenkwaad uit, kom jij erachter wie en hoe en waarom?

In 'Be Cool, Scooby-Doo!' is de Scooby-Doo bende terug met een moderne en humoristische twist. We gaan opnieuw op roadtrip door Verenigde Staten met de Mysterie Machine. Onderweg werken Fred, Velma, Daphne, Shaggy and Scooby-Doo hard om hun eigen excentrieke problemen op te lossen, terwijl er ook eindeloze, geheimzinnige mysteries op hun te wachten staan. Stap aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Mis 'Het Grote Scooby Mysterie' niet en test jouw detective vaardigheden. Iedere dag om 09.05 uur.

'BOOMERANG ZOMER CINEMA', iedere dag om 9.55 uur

Deze zomer bekijk je iedere dag de leukste films bij Boomerang, met onder andere films van Scooby-Doo, Tom & Jerry, Alpha en Omega, en Garfield. Daarnaast zie je in juli en augustus ook de première van 'Air Bud Spikes Back' (25 juli), 'Air Buddies' (1 augustus) en 'Chestnut: Hero of Central Park' (8 augustus).

Mis de leukste films niet en ga er lekker voor zitten dagelijks om 09.55 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers