Minister Stef Blok in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 9 november 2019

De zondag begint met Rick Nieman. In 'WNL Op Zondag' het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie.

Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken is te gast bij Rick Nieman. De VVD-bewindsman komt vertellen over internationale betrekkingen en het buitenlandbeleid.


Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn komt in 'WNL Op Zondag' vertellen over zijn ervaringen als F16-vlieger. In het boek Missie F16 vertellen verschillende piloten over het gevechtsvliegtuig dat na vier decennia trouwe dienst met pensioen gaat.

Voorzitter Jacco Vonhof van MKB Nederland en media-ondernemer Sjuul Paradijs over de milieumaatregelen die op stapel staan. Wat betekent dat voor ondernemers? En wat betekenen deze maatregelen voor de verhouding tussen burgers en politiek.

Hoofdredacteur Justine Marcella van het tijdschrift Vorsten over de langverwachte nieuwe reeks van tv-serie 'The Crown'. In het derde seizoen van de veelbekeken serie staat de relatie tussen koningin Elizabeth en prins Charles centraal.

'WNL Op Zondag', zondag 10 november om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers