Merijn Zeeman op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 28 maart 2020

Zondag 29 maart is Merijn Zeeman te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 13.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Merijn Zeeman is sportief directeur van wielerploeg Jumbo-Visma. Het team was met grote ambities aan het nieuwe wielerseizoen begonnen, maar het coronavirus gooit ook op sportief vlak roet in het eten. Zeeman vertelt in 'De Perstribune' over de sportieve en financiële stop, over hoe hij zijn renners motiveert om fit te blijven en over de mogelijkheden om dit jaar toch nog wedstrijden te rijden.


'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes. Mediajournalist Ron Vergouwen laat zijn licht schijnen op de opvallendste mediagebeurtenissen van afgelopen week.

In verband met de coronacrisis is 'De Perstribune' zondag een uurtje korter. Tussen 13.00 en 14.00 uur neemt 'EenVandaag' de zendtijd over met een extra uitzending over corona. Tussen 18.00 en 19.00 uur verzorgt MAX het dagelijkse 'Coronaspreekuur' op NPO Radio 1. Ook dat programma wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag van 12.00 tot 13.00 uur.
'Coronaspreekuur', zondag van 18.00 tot 19.00 uur.
Bij MAX op NPO Radio 1

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers