Marloes Coenen neemt je mee achter de schermen van 'Bellator 238'

donderdag 30 januari 2020

Afgelopen zaterdag, 25 januari trapte 'Bellator' 2020 af met Bellator 238 in 'The Forum' te Los Angeles. Tijdens het main event zette de al bijna 8 jaar ongeslagen kampioene Julia Budd, haar titel op het spel tegen de Braziliaanse MMA legende en Bellator debutante Cris Cyborg.

Spike host en MMA-pionier Marloes Coenen, reisde af naar Los Angeles om voor ViacomCBS zender Spike verslag te doen van dit sportevenement in Spike Report: Budd vs. Cyborg.Cyborg en Budd zijn beide fantastische MMA vechtsters en mogen absoluut legendes genoemd worden in het MMA voor vrouwen.


Als voormalig MMA-vechtster en tegenstander van zowel Julia Budd als Cris Cyborg is Coenen als geen ander instaat om de fans mee te nemen in de totaalbeleving van dit spectaculaire MMA-evenement.

Wil jij samen met Marloes Coenen een kijkje achter de schermen nemen bij 'Bellator 238'. Kijk dan vrijdag 31 januari om 22.30 uur 'Spike Report: Budd vs. Cyborg' op Spike.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Justice for All' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Meester Pol Vandemeulebroucke staat een cliŽnt bij die door de correctionele rechtbank veroordeeld werd wegens moordpoging. De man werd jarenlang afgeperst en bedreigd door Klaas O. en schoot hem neer. O. was de leider van de beruchte motorclub No Surrender en werd inmiddels zelf veroordeeld wegens 'crimineel kannibalisme'. Meester Vandemeulebroucke pleit de zaak voor het hof van beroep. Meester Mounir Souidi bezoekt een cliŽnt in de hulpgevangenis van Leuven. De man is een notoir pornoproducent en zit een straf uit wegens een zedenmisdrijf.

'Justice for All', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers