Maandag is er een nieuw Geluid op Qmusic

zaterdag 10 augustus 2019

Het tweede Geluid van Qmusic is geraden! Maandag 12 augustus is er een nieuw Geluid. Mieke uit Zuidwolde heeft het antwoord goed: Het terugzetten van het stoffilter in de wasdroger.

Ze wint hiermee €3.800. Maandag gaat Qmusic verder met een nieuw Geluid!


Aanmeldminuut
Sinds 1 augustus opent iedere maandag tot en met vrijdag om 7.00 uur de Aanmeldminuut in de Qmusic app. Je hebt 60 seconden de tijd om via de 'meld aan'-knop te zorgen dat je die dag meespeelt met Het Geluid. Om 12.00 uur is er nog een extra Aanmeldminuut.

Als je je aangemeld hebt, ben je een stapje dichterbij het raden van Het Geluid. Je maakt iedere werkdag tussen 7.00 en 19.00 uur kans om je antwoord op de radio te mogen geven. Van alle aanmeldingen wordt er ieder uur willekeurig één luisteraar geselecteerd. Let erop dat je telefoonnummer goed ingevuld staat in je profiel! Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is €100,- meer waard. Er wordt gestart met €2.500,-.

Foute antwoorden
Heb je een antwoord gemist dat op de radio is gegeven? Geen punt, op qmusic.nl vind je vanaf 1 augustus alle foute antwoorden terug.

De € 100.000 SuperRonde
Hoe lekker zou het zijn als je binnenkort € 100.000 op je rekening gestort krijgt? Vanaf 26 augustus wordt iedere ochtend om 7.30 uur bij Mattie & Marieke de SuperRonde gespeeld. Word je geselecteerd voor de eerste antwoordronde van Het Geluid van de dag en geef je het goede antwoord? Alleen dan is Het Geluid €100.000,- waard!

[video]

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers