Maandag bij BNNVARA: Piers Morgan ontmoet Cristiano Ronaldo

zondag 22 september 2019

Profvoetballer Cristiano Ronaldo is n van de beroemdste mensen op aarde met meer Instagram volgers dan wie dan ook. Maar interviews geeft Ronaldo eigenlijk nooit. Tot nu, waar hij de uitgesproken Britse journalist en televisiepresentator Piers Morgan ontmoet voor een uitgebreid gesprek.

Piers Morgan zegt over het interview: 'Ronaldo is een voetbal genie en een wereld superster. Hij is ook een sterke persoonlijkheid en dit is het meest openhartige interview dat hij ooit gaf. Wees voorbereid op een lach en een traan waarbij Ronaldo zowel shockeert als inspireert.'


Cristiano Ronaldo wordt beschouwd als een van de beste voetballers ooit. Hij won vijf keer de Ballon d'Or, viermaal de Golden Boot, was zes keer onderdeel van het winnende team in een League finale vanuit drie verschillende landen, hij won 5 European Champions Leagues en het EK met zijn nationale team Portugal.

'Piers Morgan ontmoet Cristiano Ronaldo' is maandag 23 september om 22.10 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Monacovrouwen' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Winny is emotioneel omdat ze geen kinderen kan krijgen, de mama van Grace komt langs en Anne-Franoise stelt haar nieuwe vlam voor.

'Monacovrouwen', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers