Louis van Gaal, Gio Lippens en Sebastiaan Timmerman op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 27 juni 2020

Zondag 28 juni zijn Louis van Gaal, Gio Lippens en Sebastiaan Timmerman te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Gio Lippens en Sebastiaan Timmerman, de mediagasten in het eerste uur, zijn de wielerverslaggevers van 'Radio Tour de France' op NPO Radio 1. Dit weekend zouden ze in Nice aan de start van de Tour staan, maar in plaats daarvan nemen ze plaats op 'De Perstribune' en geven ze een kijkje in de keuken van de wielerverslaggever.


De sportgast in het tweede uur, is de succesvolle Nederlandse voetbaltrainer: Louis van Gaal. Hij pakte prijzen met Ajax, AZ, FC Barcelona, Bayern München en was succesvol met het Nederlands elftal. Nu is hij klaar voor het nieuwe voetbalseizoen, maar de grote vraag is: ziet hij voor zichzelf in het komende seizoen nog een rol langs het veld?

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers