Lévi Weemoedt, Koen Peeters en Erik de Bruyn in 'Kunststof' op NPO Radio 1

zondag 25 augustus 2019

29 augustus verschijnt het nieuwe boek van Lévi Weemoedt, De scherven van het geluk. Een verzamelbundel van zijn mooiste verhalen, uitgekozen door Vic van de Reijt.

Lévi stond op Lowlands met Özcan Akyol en staat in september ook op de Nacht van de Poëzie. Eind oktober verschijnt zijn nieuwe dichtbundel Gezondheid!


Presentatie: Jellie Brouwer

Dinsdag 27 augustus: Koen Peeters, schrijver
Onlangs verscheen het boek Een kamer in Oostende van de Vlaamse schrijver Koen Peeters. Een schrijver vertelt over zijn jarenlange vriendschap met een schilder. Telkens ontmoeten ze elkaar in Oostende, waar ze allebei ooit de liefde van hun leven vonden. Andere boeken van Peeters Duizend Heuvels, De Postbode en De mensengenezer leverden hem diverse literaire prijzen op.

Presentatie: Gijs Groenteman

Woensdag 28 augustus: Erik de Bruyn, filmmaker
Vanaf 25 augustus is de nieuwe serie van filmmakers Erik de Bruyn en Rik D’hiet 'Grenslanders' te zien op NPO 3. Een 8-delige thrillerserie waarin de Rotterdamse politierechercheur Tara Dessel in het stugge Zeeland meteen in gevaarlijke zaken terechtkomt. De Bruyn is bekend van de film 'Wilde Mossels', televisieserie 'De Troon' en acteerde zelf in de Oscar-winnende film 'Antonia'.

Presentatie: Antoinnette Scheulderman

Donderdag 29 augustus: Geen uitzending i.v.m. voetbal

'Kunststof Radio', maandag 26 t/m donderdag 29 augustus tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers