Levensverhalen 'Uitstel Van Executie' schrijnender dan ooit

maandag 24 augustus 2015

Voor veel Nederlanders schijnt er voorzichtig weer licht aan het eind van de crisistunnel, maar helaas verkeren nog veel mensen in financiële malaise. Martijn Krabbé en zijn team van specialisten komen vanaf dinsdag 25 augustus weer in actie voor hen die het hoofd niet boven water kunnen houden.

Het nieuwe seizoen van 'Uitstel Van Executie' is aangrijpender dan voorheen, doordat de cases schrijnender dan ooit zijn.


Bekend gegeven is dat mensen hun huis niet verkocht krijgen en in grote financiële problemen verkeren. Samen met de nieuwe budgetcoach Suzanne van Weerd zetten Martijn en zijn team alles op alles om deze mensen uit hun heftige situaties te helpen.


Tragisch
In de eerste aflevering helpt Martijn Elly Bezuur. Op 19 oktober 2014 hoort zij het ergste nieuws denkbaar: haar man heeft zelfmoord gepleegd. En alsof dit niet vreselijk genoeg is, blijkt dit tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Vanwege zijn seksverslaving heeft haar man enorme schulden gemaakt waar Elly niets vanaf wist.

Ook Pascal Bekkering is een van de personen met een tragisch verhaal. Hij is 41 jaar oud en heeft van de dokter te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft kanker met uitzaaiingen en kan niet meer behandeld worden. Omdat hij ook niet meer in staat is om te werken, kan hij zijn huis niet meer betalen. Martijn en zijn team proberen Pascal te helpen bij deze uitzichtloze situatie.

'Uitstel van Executie', wekelijks vanaf dinsdag 25 augustus om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Vakantiehuizen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny zoeken een tweede verblijf voor échte carnavalisten uit Aalst. Ze willen tussen Nieuwpoort en Koksijde af en toe kunnen ontsnappen aan hun drukke levens. Het liefst van al willen ze een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping. Maar het allerbelangrijkste is een zonovergoten, groot terras waar ze met vrienden en familie kunnen genieten van een glaasje. Jhonny kleurt wel erg buiten de lijntjes, met een superdeluxe woonboot. Budget: 450.000 euro.

'Huizenjagers Vakantiehuizen', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers