'Kunststof Radio' op de Parade

zondag 7 juli 2019

Vier dagen lang staat het succesvolle NPO Radio 1-programma 'Kunststof' live in het allerkleinste tentje op de Parade. Net als dagelijks op de radio is er een spannende hoofdgast uit de wereld van cultuur & media en komen er verschillende Parade-artiesten langs om op te treden.

Kiki Schippers zingt elke dag een speciaal lied voor onze gast, de Poezieboys brengen een ode aan onze grootste dichters en onze eigen Boekentherapeut Helena Hilgerdenaar komt met het antwoord op de vraag hoe boeken jouw leven kunnen redden. De interviewer is Jellie Brouwer.


De gasten zijn:

Maandag 8 juli - Hans Dagelet - acteur/muzikant
Dinsdag 9 juli - Roxeanne Hazes - zangeres
Woensdag 10 juli - Peter Buwalda - schrijver
Donderdag 11 juli - Marjolijn van Heemstra - schrijver/theatermaker
Met komende week Hans Dagelet, Roxeanne Hazes, Peter Buwalda, Marjolijn van Heemstra

'Kunststof Radio', maandag 8 t/m donderdag 11 juli tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers