Jurre Geluk getroffen door bliksem bij opnames 'Proefkonijnen'

zondag 12 januari 2020
Foto: © BNNVARA 2020

Jurre Geluk en Kaj van der Ree, de nieuwe 'Proefkonijnen' bij BNNVARA, zijn getroffen door de bliksem bij de opnames voor het nieuwe seizoen van Proefkonijnen.

Want zij vragen zich af: kun je de hitte die vrijkomt bij een blikseminslag niet nuttig gebruiken? Kun je het oer-Hollandse stamppotgerecht Hete Bliksem opwarmen met bliksem? Om een nuchter antwoord te vinden op deze bezopen vraag, duiken Jurre en Kaj in de wetenschap.


'Proefkonijnen', vanaf maandag 13 januari om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Wade Wilson is een voormalig elitesoldaat die nu aan de kost komt als huurling. Op een dag wordt hij smoorverliefd op de mooie callgirl Vanessa. Hun geluk is echter van korte duur, wanneer Wade aan een terminale vorm van kanker blijkt te lijden. Hij wordt echter benaderd door een mysterieuze man, die hem een experimentele behandeling voorstelt op basis van mutantengenen. Na een bijzonder pijnlijke kuur is Wades kanker inderdaad verdwenen en blijkt hij over superkrachten te beschikken. De behandeling heeft hem echter gruwelijk verminkt, en als de gemaskerde antisuperheld Deadpool gaat hij achter de persoon aan die hem zo heeft toegetakeld.

'Deadpool', film uit 2016 met oa. Ryan Reynolds, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers