Jan Smit, Ali B e.a. kraken de kluis van StukTV

vrijdag 20 december 2019
Foto: StukTV - © Talpa Network 2019

Na het succes van seizoen 1 is 'De Kluis' terug. Dit seizoen belooft ng beter, spannender en spectaculairder te worden. Acht teams van BN'er overvallers staan klaar om de kluizen van StukTV leeg te 'roven'.

Lukt het de overvallers om TeamSTUK te slim af te zijn en de goudstaven voor het goede doel veilig te stellen? 'De Kluis' is vanaf 21 december, 8 weken lang, iedere zaterdag om 17.00 uur te zien op het YouTubekanaal van StukTV.


Iedere aflevering zal een team van drie bekende Nederlanders, waaronder Jan Smit en Ali B, proberen om de kluis te kraken. Aan bewakers Giel, Thomas en Stefan de taak om dit te voorkomen. Ze hebben alleen geen idee wie er gaan komen en wanneer men gaat toeslaan. De mannen moeten dus continue alert zijn om de kluizen én een diamant beschermen.

Voor beide teams staat er een belangrijke prijs op het spel. Het winnende team zorgt ervoor dat een van de door de Nationale Postcode Loterij gesteunde goede doelen 10.000 euro ontvangt. Lukt het hen niet de buit veilig te stellen, dan is de eer aan teamSTUK om een doel te kiezen.

'Met deze serie hebben we een extra reden om trots te zijn. Dankzij de samenwerking met de Postcode Loterij kunnen wij onze kijkers een toffe serie geven, maar ook een goed doel een warm hart toedragen.'

Persbericht StukTV
Meer artikels over Talpa

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprme is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Ba. Ba gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Ba krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers