Het zomert op Cartoon Network

zondag 30 juni 2019
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2019

'Craig van de Kreek 'gaat over Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP. Zij beleven avonturen in de Kreek, een verwilderd stukje natuur bij hun dorp.

In en rond de Kreek vinden we een echte samenleving van kinderen.


In de afleveringen ontdek je nieuwe gebieden van de Kreek, ontmoeten nieuwe 'Kreek Kinderen' elkaar, en komen Craig en zijn vrienden regelmatig in de problemen bij De Stomp, hun ontmoetingsplaats.

Kijk vanaf maandag 8 juli naar de gloednieuwe afleveringen van 'Craig van de Kreek'. Doordeweeks om 09.05 uur, alleen bij Cartoon Network.

BEN 10
VANAF 15 JULI
Doordeweeks om 20.15 uur

'Ben 10' is terug met gloednieuwe afleveringen! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad.

'Ben 10' draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

In de nieuwe afleveringen moet Ben o.a. van opa Max de Roestbak schoonmaken terwijl twee gemuteerde insecten van plan zijn om hem te stelen. Ben moet ze achterna voordat ze een onoverwinnelijk maden-monster oproepen om Las Vegas te verwoesten.

Gloednieuwe 'Ben 10' afleveringen vanaf 15 juli doordeweeks te zien om 20.15 uur, alleen bij Cartoon Network.

TEEN TITANS GO! ZOMER DANSFEEST
VANAF 1 JULI
Iedere dag om 07.55 uur

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in 'Teen Titzans Go!' Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape eraf komt. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

Trek je dansschoenen aan en doe mee met het 'Teen Titans Go! Zomer Dansfeest', vanaf 1 juli iedere dag om 07.55 uur bij Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op En.

Dossiers