Herfst vol warmte en liefde met nieuw seizoen 'All You Need Is Love'

vrijdag 5 oktober 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Op zaterdag 6 oktober keert het populaire liefdesprogramma 'All You Need Is Love' terug op RTL 4. In zeven afleveringen treedt presentator Robert ten Brink op als ware matchmaker. Niet alleen binnen de eigen landgrenzen gaat hij opzoek naar verloren en geheime liefdes, ook reist hij af naar AustraliŽ om familie en geliefdes te herenigen.

Het seizoen zal traditiegetrouw worden afgesloten met de 'All You Need Is Love' Kerstspecial, waarin het liefdesvuur extra hoog wordt opgestookt. Vanaf zaterdag 6 oktober is 'All You Need Is Love' wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL4.


De dagen worden korter, de avonden donkerder en kouder: de herfst komt het land weer in. Gelukkig brengt 'All You Need Is Love' warmte terug in de woonkamer. In het nieuwe seizoen worden oude geliefden weer bij elkaar gebracht, stille liefdes ontmaskert en gebroken harten gelijmd. Of het nu gaat om liefde in het binnen- of buitenland, voor Doctor Love is niets te gek. Ook dit jaar zal Robert de landsgrenzen oversteken: hij zal wederom heel Australië doorreizen om families te herenigen. Liefde, emotie en tranen zijn gegarandeerd tijdens dit 26e seizoen van 'All You Need Is Love'.

'All You Need Is Love' wordt geproduceerd door EndemolShine.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers