Hans de Boer van VNO-NCW in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 29 februari 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO 1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW is te gast bij Rick Nieman. De werkgeversvoorman schetst de gevolgen voor het bedrijfsleven en de economie van de Corona-crisis. Voor Nederland en de internationale handel.


Arts en microbioloog Marc Bonten van het UMC Utrecht gaat in op het laatste nieuws rond het Corona-virus. Hoe kan het virus onder controle worden gehouden? Welke gevolgen heeft de mogelijke epidemie voor de maatschappij?

Columnist Roos Schlikker schreef een aangrijpende column over verwarde mensen. Het lokte een onverwachte reactie uit, in 'WNL Op Zondag' doet ze haar verhaal.

Schrijver en journalist Pieter Waterdrinker maakte de documentaire ‘Rusland en de MH17’, over de Russische kijk op deze zaak. CDA-Kamerlid Martijn van Helvert over de verhoudingen tussen Rusland en Nederland.

'WNL Op Zondag', zondag 1 maart om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers