GLORY62 Rotterdam zaterdag om 19.30 uur bij Veronica

vrijdag 7 december 2018
Foto: Veronica - © Talpa TV 2018

Zaterdag 8 december vindt het derde grote kickboksevenement van het jaar plaats: GLORY62 in Ahoy Rotterdam. Afgelopen vrijdag was de loting van het 8 Man Heavyweight Tournament in aanwezigheid van Glory59-winnaar Rico Verhoeven.

Komende zaterdag is vanaf 19.30 uur live te zien bij Veronica hoe de acht beste zwaargewicht kickboksers het tegen elkaar opnemen in de ring. Het totale prijzengeld bedraagt maar liefst 150.000 dollar.


Tweevoudig titeluitdager en drievoudig zwaargewichttoernooiwinnaar Benjamin ‘Mister Gentleman’ Adegbuyi (18 KO, Roemenië) is vanwege drie zeges op rij geplaatst als nummer 1. De Marokkaans-Belgische kolos Jamal ‘The Goliath’ Ben Saddik (26 KO, Marokko) is de nummer 2 van het toernooi. Guto Inocente (17 KO, Brazilië), de uitdager van Rico Verhoeven in september, begint het toernooi als nummer 3 gevolgd door de nummer 4 Jahfarr Wilnis (8 KO, Nederland). Uit de groep met resterende deelnemers zijn Junior Tafa, Tomas Mozny, Mohamed Abdallah en Arkadiusz Wrzosek willekeurig getrokken als nummers 5 tot en met 8.

Naast het zwaargewichttoernooi vindt tijdens GLORY62 Rotterdam ook een co-headline-gevecht lichtzwaargewicht plaats tussen de naar GLORY teruggekeerde Luis Tavares (22 KO, Nederland) en de nieuwkomer Artur Gorlov (10 KO, Letland).

GLORY is een internationale, professionele aanbieder van martial arts gevechten en televisiecontent. De regels van GLORY kickboksen zijn gebaseerd op een mix van verschillende gevechtsdisciplines waaronder karate, muay thai, taekwondo en traditioneel boksen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers