Emmely de Wilt krijgt nieuw programma op NPO Radio 2

vrijdag 27 maart 2020

DJ Emmely de Wilt start met een nieuw programma bij KRO-NCRV op NPO Radio 2: 'Het Oor Wil Ook Wat'. Naast Bureau De Wilt op zondagmiddag en Motel De Wilt op zondagnacht is ze vanaf 4 april elke zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur te horen.

De Wilt volgt Timur Perlin op, die door zijn terugkeer bij 3FM een dag minder radio gaat maken op NPO Radio 2.


In 'Het Oor Wil Ook Wat' gaan de liefde voor muziek, verhalen van luisteraars, pijnlijke ontboezemingen en vrolijke onzin hand in hand op de zaterdagmorgen. En dat allemaal onder de bezielende leiding van De Wilt, zelf immers ook vrolijk en altijd vol liefde voor muziek en pijnlijke ongemakkelijkheid.

In de rubriek Emmely Sport Niet. Maar Jij Wel kun je inbellen als je net een wedstrijd verloren hebt. Balen, maar wanhoop niet, want verliezen is winnen in 'Het Oor Wil Ook Wat'. Zet je nederlaag om in een prijs!

In Ik durf het bijna niet te zeggen maar... kunnen luisteraars hun onpopulaire mening zonder schroom kwijt. Vind je de Beatles een overschatte band? Vind je Zoetermeer de mooiste stad van de Benelux? Hier mag het! Zonder veroordeeld te worden.

En het oor wil natuurlijk ook wat. Dus draait De Wilt heel veel steengoede muziek zodat je met een goed gevoel je weekend in gaat.

Zelf zegt Emmely: 'Ik kan niet wachten om te beginnen. Het wordt pittig om voor 12 uur mijn bed uit te komen, maar vooruit...ik doe het.'

Emmely won begin dit jaar de Marconi Award voor Aanstormend Talent en ze nam het succesvolle programma 'Bureau Kijk in de Vegte' over. Ook maakte ze afgelopen december haar debuut in de Top 2000.

'Het Oor Wil Ook Wat', vanaf zaterdag 4 april tussen 9.00 en 12.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers