Dennis Schouten en Glenn Helder op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 26 september 2020

Zondag 27 september zijn verslaggever Dennis Schouten en ex-international Glenn Helder te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Dennis Schouten, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is verslaggever van onder meer PowNed en is vooral bekend vanwege zijn straatinterviews. Deze week was daar nog een voorbeeld van te zien toen hij YouTube-ster/influencer Famke Louise aansprak op haar 'Ik doe niet meer mee'-actie. In het verleden was Schouten ook actief bij 'Veronica Inside'.


Glenn Helder, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig voetballer. Hij heeft onder meer gespeeld bij Arsenal en Vitesse; hij speelde vier interlands. Behalve sportieve successen, kende Helder op persoonlijk terrein de nodige tegenslagen. Zo ging hij failliet en belandde hij in de gevangenis.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met deze week aandacht voor het 10-jarige jubileum van PowNed.

'De Perstribune' wordt deze zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nadat hij een eeuwenoude oorlog heeft ontketend met de Frost Giants door een verbod van zijn vader Odin te negeren, wordt de arrogante Thor verbannen naar de aarde voor een lesje in nederigheid. Daar blijkt de gevallen god zijn hamer Mjolnir niet meer te kunnen gebruiken. Pas als hij zich een waardige held toont, zal hij zijn goddelijke krachten terugkrijgen. Maar dan wordt Thor verliefd op de jonge wetenschapster Jane. Terwijl zij een relatie beginnen, moet Thor de aarde zien te vrijwaren van de duistere krachten die zijn aartsvijand vanuit het hemelrijk Asgard naar de aarde stuurt. Weet Thor zich als een echte held te gedragen en krijgt hij zijn krachten terug?

'Thor', film uit 2011 met oa. Chris Hemsworth en Natalie Portman, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers